Australia Trip July 2016: Beauty Haul


If you follow me on Snapchat or Instagram, then you'd probably know that I went on a trip to Melbourne & Sydney, Australia on July. It's been a while but I'm finally sharing what I bought during the trip, well the beauty related stuffs. I didn't really want to splurge on random things so there aren't much I got there even though I really wanted to. Most of these products are those that I've been wanting to get for the longest time ever, not available elsewhere, or because they are on sale and impossible to miss :p

HIRA Organic Body Scrub


Exfoliating is no longer a secret that helps to achieve smoother, clearer, brighter skin. It is in fact a must-do weekly routine for me to get clear glowing skin. Lately, I have been enjoying a good scrub using HIRA Organic, a local Indonesian brand, which produces natural body scrub in 4 variants: Morning Matcha, Afternoon Coffee, Evening Rose, and Midnight Chocolate. Sounds amazing aren't they?

Circle Lens: Eyesland Poem by Dueba Korea


Circle Lenses are my daily staple. Who's with me? Today I have another review and it's the cute Eyesland Poem lenses in Brown and Grey that makes my eyes sparkles.

Masque Maison: Masker Kefir White & Chocolate



Banyaknya masker kefir di Instagram, bikin aku penasaran sama kegunaan kefir untuk kulit. Hari ini aku mau mereview masker kefir dari Masque Maison, yang katanya sih digunakan untuk detoks dan mempunyai kaya manfaat untuk kulit.

Le Voile Rejuvenating Shampoo & Hair Tonic


For the past few weeks I have been using these two products to help with the bad hair thinning. No, it doesn't stop there, my scalp also gets extremely oily after only a day. My hair is limp, with no volume, and they are falling crazily everyday. UGH. Raise your hand if you have the same problem with me. Good thing is, I found these.

Summer Inspired Fun & Wearable Makeup with MokoMoko


Hello everyone! Sorry for being gone for the whole month, I am back today with a new makeup look featuring MokoMoko cosmetics, a fun and cute Indonesian drugstore brand that focuses on affordable korean-style makeup products. This look is super easy to do, fun, yet very wearable for daily!

X2 Bio Lace Circle Lens in Black

X2 Bio Lace Circle Lens Review in Black

It's been a long time since my last circle lens review, eh? Today I have a unique circle lens that just launched a few weeks ago, it's the X2 Bio Lace series in Black color. and yes you read it right, it's a "lace" circle lenses. Interesting isn't it?!

Avoskin Day Cream


Ada diantara kalian yang ga suka timpa-timpa skincare atau ga punya waktu untuk 2-3 step skincare di pagi hari cuma untuk aplikasi cream wajah dan sunscreen? Siapa bilang skincare di pagi hari harus ribet? Hari ini aku mau kenalin kalian ke Avoskin Day Cream yang melembabkan kulit sekaligus melindungi kulit wajah dari sinar matahari.

SkinLiFE Cleansing Foam + Face Lotion


Beberapa waktu yang lalu aku mendapatkan kesempatan untuk mencoba kedua produk dari Jepang ini. Aku udah pake kedua produk ini sekitar 2 mingguan sekarang dan so far, I'm not really sure what to say about them. Oke sih, tapi nothing special gitu. Well, I guess they're just that okay affordable drugstore products.

Yogurt, minuman enak untuk kecantikan kulit, Yes or No?


Kita semua pasti sudah tau kalau yogurt itu baik untuk kesehatan tubuh, Yogurt merupakan salah satu “natural remedies”. Secara alami, kandungan yang terdapat didalam yogurt dapat membantu mencegah kita terkena dari berbagai macam penyakit.

Tapi kalian tau ga sih kalau yogurt itu ternyata juga baik untuk kecantikan kulit? Ada banyak kelebihan yogurt lho, seperti melembabkan dan mencerahkan kulit, membantu pengelupasan sel-sel kulit mati, menyamarkan noda hitam dan lingkaran mata, juga bahkan untuk anti-aging. Kalo begini sih, harus banget sering-sering ngestock yogurt dirumah ..