Etude House New Dear Darling Water Gel Tint


Hello everyone! Today I am back with a very exciting review, well at least it is for me, it's the new Etude House Dear Darling Water Gel Tint. I'll be sharing mostly their latest shades, the MLBB Winter Edition, PK003 - RD304 - RD305 - BK801 and the new updated shade of RD302. Let's get straight into it because I know you'll love it too!

P.s. I have to warn you though, this post is going to be an extra long review and a heavy one too due to the excessive amount of pictures and swatches.

Creer Beaute Sailor Moon Miracle Romance Liquid Eyeliner

Creer Beaute Sailor Moon Miracle Romance Liquid Eyeliner Review

These Sailor Moon Eyeliner first caught my attention when IAMKARENO used it it one of her youtube video. And then it keeps popping up here and there, when others shared about it. Since then I've been wanting to get my hands on it because of curiosity. Got these on my trip to Bangkok, because they're not really available here in Indonesia. Let's see if they are actually worth it!

Makeup Diaries: Korean Ulzzang Puppy Eyes

Korean Ulzzang Puppy Eyes Makeup - Beauty Blogger Indonesia

Jacquelle Beauty Brush Set Flamingo


Halo semuanya, hari ini aku mau sharing review brush set dari Jacquelle, Beauty Brush Set Flamingo, yang aku dapet dari Sephora.co.id. Iya Jacquelle baru aja ngeluarin produk brush set ini, sebelumnya aku cuma pernah coba eye tape mereka dan suka banget! Let’s see if these brushes are worth the try.

Brush set Flamingo ini beneran lucu banget! I am a sucker for pretty things, dan first impression dari Jacquelle brushes ini tuh super imut. Total ada 8 kuas dan ada box kaleng untuk storage yang menurut aku super handy buat simpan kuasnya dan dibawa saat travelling.


Thailand Beauty & Fashion Haul


I WENT TO BANGKOK! I didn't exactly share it out here on the blog, but I shared a lot on my Instagram account @everythingaboutbella, especially on Instagram Story. Too bad if you missed it, so follow me there if you haven't already!

Okay, so the trip was sponsored by Mille Beaute as I was invited to a 3-day beauty camp in Bangkok with other bloggers/beauty enthusiasts from other countries too! I just gotta extend my trip because I love Bangkok so much -because I want to shop :P- and during the whole week I was there, these are what I got! I know you guys always love a haul post..

For your reference, 1THB equals to around IDR 400 or 30 cents USD.

Sponsored Post: Teman Murni

Merry Christmas all! Sebelumnya aku mau bilang Happy Holiday & Have an amazing New Year ke kalian semua. Semoga kalian ga bosen-bosen ya mampir ke blog aku di tahun depan juga. I will definitely bring more interesting content in the future.

Jadi di post kali ini aku mau bahas 1 short film yang aku lihat di Youtube baru-baru ini. Sebenarnya awalnya aku menemukan video ini waktu lagi nonton video lain lewat ads. Biasanya sih aku hampir selalu skip ads di Youtube -I know you do too!- tapi kali ini entah kenapa videonya menarik jadi aku biarin play, ternyata seru dan akhirnya nonton sampai habis deh.

Super interesting ad I would say. and I really appreciate creative content kayak gini, walaupun ini cuma iklan tapi kontennya seru dan bikin penasaran untuk nonton sampe habis, bukan cuma iklan biasa.

Aku mau share ke kalian untuk nonton short film Teman Murni ini, karena hidden message didalamnya meaningful banget menurut aku. Jarang banget iklan Indonesia kontennya bagus, and this is definitely worth the share.

Film Teman Murni ini menceritakan tentang kakak-beradik Nia dan Karin yang sangat dekat dan selalu ada buat satu sama lain. Tapi karena satu insiden, hubungan mereka berubah dan tidak sedekat dulu. Kenapa dan gimana kelanjutannya, mendingan kalian langsung nonton aja sendiri



Dari short film Teman Murni ini, it makes me realize kalo setiap orang punya cerita masing-masing dan it's not right to judge or think about things about that other person if you don't know their whole story. Yang paling 'kena' di aku sih, bener-bener ga boleh memandang rendah atau mikir negatif tentang seseorang, yang dekat di sekeliling hidup kalian atau bahkan yang baru kalian temui di jalan tadi, kalau kalian ga tahu persis what it's like to walk on their shoes.

Selain itu, dari short film Teman Murni ini aku juga belajar, pentingnya me-appreciate and treasure orang-orang yang ada di dekat kita, seperti sahabat, orang tua, kakak/adik, atau pasangan, apalagi mereka yang selalu ada buat kita seperti Teman Murni. 

Buat kamu yang belum menonton video Teman Murni, kamu bisa menontonnya di sini bit.ly/ bbtemanmurni atau langsung play player diatas. Share videonya juga ke seseorang yang kamu anggap Teman Murni kamu.

Note: This post is sponsored but all thoughts and opinions are my own.

Nivea x FemaleDaily #PSILOVEMAMA


Siapa sih yang belum familiar dengan brand yang satu ini. Nivea kayaknya udah eksis sejak dulu ya, walaupun kalo aku sih dari dulu itu, selalu ingetnya Nivea itu pasti identik dengan body lotion, ya ga sih? Padahal ternyata Nivea banyak produk lainnya untuk skincare wajah dan body.

Nah, di hari Sabtu kemarin, tanggal 3 Desember, aku diundang untuk ikutan #PSILOVEMAMA Scrapbook Pop-up Workshop yang diadakan oleh Nivea dan FemaleDaily, di Twin House daerah Cipete.

Daily Essentials: My Foolproof Style

Daily Essentials: My Foolproof Style - Daniel Wellington Discount Code

I am sure all of you have some days when you are just too lazy to dress up or clueless about what to wear for the day. I experience those days often, a little too often. When this happens, basics and classic items are the best as they go well with anything easily. Sharing something a little different today, here are a few items for my foolproof style, for days when I just have no idea what to wear but still need to come up with something to go out.

Rivera Moisture Glow LipGloss


Who doesn't love sparkles? I think the gloss and sparkles era is back. There's been so many glossy lips, lids, glitter this and that, basically the sparkles trend everywhere. Do you notice too? It's still not as crazy as the matte lip trend but it is coming and I'm certainly 100% into it!

Well, if you haven't know already. I have always been obsessed with anything glowy, glittery, sparkly, the shinier they are the better :P Today, I have a review of a product I've been liking for the past few weeks, the Rivera Moisture Glow LipGloss.

Too Cool For School Glam Rock Series

Too Cool For School Indonesia just launched a new line, the Glam Rock series on halloween last week! I got invited to their grand launching and gifted a few of the products. So, today I'll be sharing a few of the products I received with all of you.

They are so pretty that I was inspired to create a Fall/Winter makeup look using the products, I'll focus more on that on the next post, in the meantime, let's check out the Glam Rock series!